Toiletgebouw
In ons ruim opgezette toiletgebouw zijn naast toilet- en douchefaciliteiten ook wasbakken met warm water aanwezig voor de afwas. Warm water voor de douche of afwas kost €0,50. Naast het toiletgebouw is er een afvoerplaats voor chemische toiletten. Ook beschikt het gebouw over een aparte toilet- en doucheruimte voor mindervaliden.

Wasmachine en droger zijn aanwezig en tegen betaling te gebruiken. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij de Beheerder.

Paviljoen
Het paviljoen is de centrale plaats voor gezelligheid. Naast een drankje kunt u hier ook snacks, ijs en warme maaltijden verkrijgen. Elk weekend vindt er een bingo plaats en op zondagmiddag een verloting. In het hoogseizoen zijn er regelmatig allerlei activiteiten en live muziek.

Winkels
Onze camping beschikt niet over een camping winkel. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de twee supermarkten die Woudrichem rijk is. Daarnaast zijn er nog enkele winkels zoals een bakker, drogist enz. in het dorp. Uitgebreidere mogelijkheden zijn er in het winkelcentrum van Sleeuwijk en natuurlijk in Gorinchem.