Online boeken mogelijk

De camping

Wij zijn een kleinschalige kampeervereniging die zich kenmerkt door een bijna dorpse gezelligheid. Onze ligging aan de rivier en de natuur & historisch rijke omgeving leent zich uitstekend voor fiets & wandelroutes. Voor de kinderen hebben we een mooie nieuwe speeltuin en organiseren wij het hele jaar door activiteiten voor zowel jong als oud.

Naast de vaste plaatsen voor onze leden biedt de camping meer dan voldoende ruimte voor passanten en trekkers. Hiervoor zijn ruime plaatsen voor toercaravans en campers beschikbaar. Voor fietsers en trekkers hebben wij een trekkersveld en kan u ook met grote groepen bij ons ook terecht. Huisdieren zijn ook welkom zolang ze zijn aangelijnd en geen overlast veroorzaken.

Faciliteiten

Naast een gezellig paviljoen waar je terecht kan voor een Hapje en een drankje is er een ruim opgezet toiletgebouw waar u kunt douche afwassen en uw chemisch toilet kan deponeren. Bij ons is het ook mogelijk om te wassen en is er op de camping wifi. op een korte loop afstand van de camping zijn er meerdere winkels waar u uw inkopen kan doen.

Verblijf

Op onze camping is er plaats voor iedereen of u alleen met z’n twee of met een groep wilt komen bij ons kunt u terecht. voor fietsers is er een trekkersveld en voor caravan en campers hebben we gevarieerde plaatsen met ieder een drinkwaterpunt en een 6 amp. Stroom- voorziening. Bij ons is het ook mogelijk om een stacaravan te huren.

Activiteiten

Op onze camping worden er zowel in het hoog als in het laagseizoen activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Weekelijks word er een bingo gehouden en op zondag middag een lotterij. Daarnaast staat er elke weekend een nieuw springkussen waar de kleintjes onbeperkt gebruik van mogen maken en word er in het hoogseizoen regelmatig feestjes georganiseerd met live muziek.