direct reserveren: 0183-301574

over ons

Over Kampeervereniging De Mosterdpot

Aan de rand van de provincie Noord-Brabant, gelegen in de uiterwaarden van de Merwede, omringd door het natuurgebied “De Groesplaat” en naast de historische vesting van Woudrichem, vindt u onze prachtige camping.

Onze camping is een kleinschalige seizoenencamping die geopend is van 1 April tot 1 Oktober. U kunt bij ons kamperen met uw eigen tent of camper of als u liever wat meer comfort wilt huur dan bij ons een van onze stacaravans.

Ontdek de Sfeer van Kampeervereniging De Mosterdpot in Woudrichem

In het pittoreske stadje Woudrichem, gelegen aan de oevers van de Merwede, bevindt zich een verborgen parel voor kampeerliefhebbers: Kampeervereniging De Mosterdpot. Deze vereniging biedt een unieke kampeerervaring in een prachtige natuurlijke omgeving, gecombineerd met een warme gemeenschap en tal van faciliteiten.

Een Geschiedenis van Samenkomst en Natuur

Kampeervereniging De Mosterdpot werd opgericht in het begin van de jaren ’60 door een groep enthousiaste kampeerders die hun liefde voor de natuur en het buitenleven wilden delen. De naam “De Mosterdpot” is afgeleid van de oude mosterdfabriek die ooit op dit terrein stond. De rijke geschiedenis en de nostalgische sfeer zijn nog steeds voelbaar op het terrein, wat een bijzonder karakter geeft aan deze kampeervereniging.

Faciliteiten voor Jong en Oud

De Mosterdpot biedt uitgebreide faciliteiten die zowel gezinnen als individuele kampeerders aanspreken. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een groot grasveld om te ravotten. Volwassenen kunnen genieten van de rust en de ruimte, en er is altijd gelegenheid voor een praatje met mede-kampeerders.

De camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, waaronder douches en toiletten, die goed worden onderhouden. Er zijn ook elektriciteitsaansluitingen beschikbaar voor kampeerders die net dat beetje extra comfort zoeken.

Scroll naar boven