Over de Mosterdpot

Wij zijn een kleinschalige kampeervereniging waarbij gezelligheid centraal staat. Wij kennen een door de leden gekozen bestuur en een beheerder die belast is met het dagelijkse beheer van de camping en het ontvangen van de bezoekers. De overige werkzaamheden worden zoveel als mogelijk op vrijwillige basis door de leden uitgevoerd.

Naast de vaste plaatsen voor de leden biedt de camping meer dan voldoende ruimte voor passanten en trekkers. Hiervoor zijn ruime plaatsen voor toercaravans en campers beschikbaar. Tevens hebben wij ook een trekkersveld met voldoende ruimte voor tenten.

Lid worden is natuurlijk geen verplichting, maar het biedt wel voordelen. Op dit moment kennen wij, ondanks een gestage toename van het aantal leden, geen ledenstop en kunt u als uw verblijf u bevallen is, lid worden. Hierbij bent u het eerste jaar aspirant-lid en hierna kunt u volwaardig lid worden als uw lidmaatschap tijdens een algemene ledenvergadering is goedgekeurd. Overweegt u om lid te worden van onze mooie vereniging? Schroom dan niet hierover te informeren bij de Beheerder.

Ons Paviljoen: plek van gezelligheid

Dames biljarttoernooi